Qüestionaris

 

Coneix-te una mica millor

Ací trobaràs un conjunt de vincles a pàgines web, que et permetran valorar les teues capacitats i aptituds, permetent amb això conéixer-te millor i estar en millors condicions a l'hora de triar el teu futur acadèmic-professional.

Tingues en compte que els resultats del test no són significatius en si mateixos per a prendre una decisió per al teu futur, ja que una adequada orientació sempre és a càrrec de professionals. Et convidem sempre a acudir al Departament d'Orientació del centre on rebràs la millor informació i consell.

Ànim! i gaudeix amb les proves.

            

 Test d'orientació universitaria

Aquest test d'orientació acadèmica i professional de la Universitat Sant Pau CEU ofereix un qüestionari de seixanta preguntes basades en interessos i preferències agrupats en sis àrees. Entorn d'aquestes àrees s'organitzen els diferents perfils i àrees professionals i branques de coneixement.

punto8.gif Orientació professional d'Aplicacions Didàctiques

Web d'orientació amb múltiples qüestionaris de tots tipus i enllaços d'interés. Molt interessant si dubtes sobre les teues aptituds i qualitats.

 Test d' interessos professionals

Descobreix amb el Test d'Interessos Professionals les ocupacions més afins a les teues motivacions.

punto8.gif Tria professió

Test d'aptituds professionals que et pot ser d'utilitat per a anar coneixent una mica millor les possibilitats que poden adaptar-se als teus interessos i qualitats personals.