25 NOVEMBRE

APP CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Aquesta web i les seues xarxes socials (twitter, Facebook, etc) centren la seua actuació en l'educació, en el missatge d'unes relaciones sanes, a ajudar als adolescents a madurar en les seues vides i en les seues relacions amb el respecte a la llibertat i a la dignitat de totes les persones, qualsevol que siga el seu sexe. A més, s'explica amb un llenguatge molt accessible què és una parella, les campanyes que es dirigeixen a ells, activitats projectes, un lloc on allotjar material que envien els seus visitants, respostes a preguntes d'otr0s joves i bibliografia sobre aquests temes dirigit explícitament a ell.

Web Adolescentes SIN Violencia de Género 

 

"LIBRES "és una aplicació per a telèfons mòbils (sistemes operatius IOS i Android) dirigida principalment a dones que pateixen o han patit violència de gènere i a qualsevol persona que detecte en el seu entorn una possible situació de maltractament.

A través d'un menú principal compost per sis apartats, la persona que es descarregue "LLIURES" pugues:

prendre consciència de la seua situació com a víctima de violència de gènere
informar-se sobre els passos a seguir davant una situació de violència de gènere
conèixer els recursos telefònics i presencials que estan al seu abast per a assessorar-se i denunciar
conèixer les mesures d'autoprotecció que pugues i deu prendre per a salvaguardar la seua seguretat i la dels seus fills
i, finalment, pot sentir que tota la societat està al seu costat, que altres dones han passat per la seua mateixa situació i han aconseguit eixir i començar una nova vida allunyada de la violència, tal com posen de manifest els següents testimonials:

Tot açò d'un forma àgil, senzilla, intuïtiva, gratuïta i sobretot confidencial ja que l'aplicació s'ha dissenyat perquè romanga oculta en el menú del telèfon de tal manera que ningú més, excepte ella mateixa, sàpia que disposa d'una aplicació sobre violència de gènere.

 

 

APP "GVA. D'IGUAL A IGUAL"

Els micromachismes són sovint pràctiques inconscients i quasi sempre imperceptibles, actuen per acumulació i tendixen a perpetuar una distribució injusta de drets i oportunitats entre dones i hòmens.

Estes relacions desiguals es donen també entre la joventut, quan s'estan construint les primeres relacions de parella.

Amb esta App, es proposa ajudar a la joventut a identificar les primeres fases d'actituds masclistes, ajudant a les jóvens a identificar estes conductes i a desmuntar la seua principal estratègia: la seua naturalització.

 

 

 

 

                El navegador no puede reproducir el vídeo. Actualiza la versión del navegador para poder visualizarlo.