INFORMACIÓ I NOTÍCIES

Hecho con Padlet

 

El Dia d'Internet Segura, “Safer Internet Day” (SID, per les seves sigles en anglès) és un esdeveniment promogut per la xarxa INSAFE/INHOPE amb el suport de la Comissió Europea, que se celebra cada mes de febrer amb l'objectiu de promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre nens i joves. El SID se celebra el segon dia de la segona setmana del segon mes de l'any i reuneix milions de persones de tot el món per a impulsar canvis positius i conscienciar sobre la seguretat en Internet, organitzant diferents esdeveniments i activitats.

Enguany se celebrarà l'11 de febrer. Amb l'objectiu de destacar el caràcter positiu d'Internet, el lema 2020 "Una Internet millor comença amb tu: junts aprenem ciberseguretat", ens convida a sumar-nos al moviment global, participar i aprofitar el millor d'Internet per a unir persones.

No pot pedre't cap de les ponències que es duran a terme al llarg d'aquest dia en el Museu Reina Sofia de Madrid. Retransmetrem tot l'esdeveniment per streaming: https://www.incibe.es/sid/streaming