BEQUES 2021-2022

Convocatòria de beques de caràcter general per al curs 2021-2022

 

Sol·licitud de beques de caràcter general per al curs acadèmic 2021-2022 per a estudiants que cursen estudis postobligatoris (nivells no universitaris) (Ministeri d'Educació).

Tres tipus de beques i ajudes als quals poden optar els alumnes, es va obrirel preiode de sol·licitud el  3 d'agost de  2021 fins al 30 de setembre de 2021.

 

Com i quan sol·licitar les beques generals per al curs 2021-2022? Qui pot sol·licitar les beques?

La sol·licitud es presenta mitjançant un formulari en línia a través de la pàgina web d'aquest Ministeri. Per a accedir a aquest formulari, cal accedir al següent enllaç d'informació:
https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas/fp-bachillerato-otros/como-solicitarla.

L'alumne s'ha de registrar prèviament en la seu electrònica d'aquest Ministeri, si bé cal tindre en compte que el registre realitzat anteriorment (siga per a demanar beca o per a qualsevol altre assumpte) continua sent vàlid per a realitzar aquest tràmit.

En principi, no caldrà aportar documentació perquè les unitats encarregades de la tramitació (d'ara en avant, unitats de beques) consultaran i obtindran de l'Administració corresponent totes les dades necessàries per a verificar que es reuneixen els requisits generals, acadèmics i econòmics. Només en determinats supòsits molt específics s'ha d'aportar la documentació concreta que se us especificarà quan ompliu el formulari.

No obstant això, en qualsevol moment, les unitats de beques podran requerir-li la presentació de documentació relacionada amb la seua sol·licitud de beca.

Per internet

A través de l'enllaç corresponent:

https://sede.educacion.gob.es/tramite/login/inicio.jjsp?idConvocatoria=937

 

Beques i ajudes per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu: discapacitat, trastorn greu de conducta, trastorn de l'espectre autista, altes capacitats que estudien Educació Infantil, Primària, ESO, Batxiller, FP o Ensenyaments Artístics Professionals). Una vegada emplenat on-line la sol·licitud, s'ha d'imprimir i lliurar en el centre educatiu de l'1 al 30 setembre de 2021.

 

 

Beques per a estudis postobligatoris no universitaris : (Batxiller, FP Bàsica, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, Ensenyaments Oficials d'Idiomes, Música i Dansa, Artístiques, Esportives,...). Només és necessari emplenar on-line la sol·licitud del 3 agost al 30 setembre de 2021

 

Beques Universitat: grau i màster : Ensenyaments universitaris per a títols de grau i de màster, Curs d'accés a la universitat per a majors de 25 anys (impartit per universitats públiques) la sol·licitud del 3 agost al 14 octubre de 2021.

 

Tota la informació i els enllaços per a poder sol·licitar les diferents beques ho trobarem en:

https://www.becaseducacion.gob.es

 

Vols saber com sol·licitar la Beca MEC de 2021-22? En aquest vídeo de dos minuts t'expliquem com demanar la Beca MEC en pocs passos amb tots els seus requisits

✅ Podràs emplenar la teua Beca MEC per a 2021 i 2022 de manera ràpida i senzilla amb aquest tutorial