VÍDEO DE LA SETMANA

I tu, què vols ser de major?

Els xiquets i les xiquetes mostren estereotips de gènere des de xicotets a l'hora de triar professions per al seu futur. Aquests estereotips tendeixen a consolidar-se en l'adolescència. Educar-los en igualtat és el primer pas per a combatre la violència de gènere entre adolescents i joves.

 

 

PAPA VULL SER BAILLARINA

 

APRENDRE A TRIAR

La xerrada de la sociòloga Liliana Llamas exposa a través de la seva experiència en orientació vocacional, un nou punt de vista a l'hora de triar una carrera professional Què estudiar? Quina carrera triar? Quin és l'estil de vida que volem en el futur? Quina és la decisió que ens acosta a la persona que volem ser?

 

NECESSITES UNA EMPENTA EXTRA PER A AQUESTA AVALUACIÓ

Aquest vídeo és per a aquells alumnes que després de la primera avaluació veuen un mur infranquejable el segon trimestre i per aquells  que són a 2n de Batxillerat i s’han d’examinar de selectivitat. Si et sembla difícil de superar, mira este vídeo. Només seran 10 minuts, però poden valer la pena.

El vídeo mostra la gran capacitat de motivació humana i esforç quan es té un objectiu.

El repte de Kyle va ser mostrar-nos als altres les nostres capacitats, l'enorme potencial humà. Ho fa no sols per ell mateix, sinó per a demostrar-nos que també nosaltres podem trobar el camí al cim.

Quina és la teva meta?

Quin la teva motivació?

El seu lema: “SENSE EXCUSES“. Cada excusa que inventem ens manté allunyats de les coses que volem en la vida.

Font: Cláudio Castilla: Orientaguía

___________________________________________________________________________

Mark Johnson - UNA VOLUNTAT SENSE LÍMITS

 

 

 

 

 

abril

COM ACONSEGUIR EL QUE VULL

 

 

Querido yo a los 17

 

"Querido yo a los 17" - Promoción Valme 2007-2013 No tingues por, prepara't (...) Aquest serà el teu resguard de matrícula de primer de Medicina, encara ho feu en paper. Sí, va a ser dur, deixa de preocupar-te. Sí, que són 6 anys. Sí, que vas a haver d'estudiar i molt. Però creu-me, ets capaç". Així comença el vídeo " Querido yo a los 17", l'emotiu i optimista missatge que han llançat  als seus "joes" del passat a través de YouTube un grup de 43 estudiants d'últim curs de Medicina de la Universitat de Sevilla i que ha aconseguit més de 250.000 reproduccions en tres dies.
A la meitat del delicat moment pel qual passa tant l'educació com la sanitat públiques, sorprèn l'èxit d'un muntatge tan optimista, que se centra a reforçar la part positiva de l'esforç i l'estudi, encara que no deixa de dir-se "Segueix formant-te per ser bon professional en la consulta i lluita per un sistema sanitari que atengui a tothom que ho necessiti, sense distincions". "Estava fet per a una graduació, no era el moment de ser crítics. A la gent li ha agradat la visió optimista", explica Juan Antonio. El vídeo ha ressonat en molts altres estudiants. "Jo no estudio Medicina, estudi Dret, però crec que tots els universitaris que vegin aquest vídeo se sentiran identificats... No puc acabar de veure-ho sense plorar", diu una de les comentaristes en YouTube.
FONT: THE HUFFINGTON POST

 

8 DE MARÇ DIA INTERNACIONAL

DE LES DONES

Homenatge a totes aquelles dones que van lluitar i encara lluiten. per la igualtat de drets i d'oportunitats:

 

 

 

Comencem el segon trimestre i l'any 2018

 

.

Aquesta setmana publiquem  el vídeo  "Descobreix la teva carrera professional en 3 passos:Explora Balanç i Procés.., d' Eugen Oller. Un vídeo d'autoconeixement i descobriment que pot ajudar-te a trobar les teves fortaleses, passions i talents.

SETMANA DE NADAL

Alumnat del centre. Joana Martínez Talaya. València. València. Comença un dia plujós. Un tro ensordidor desperta a la gent del barri. La des motivadora realitat, canviarà amb la mirada il·lusionada dels escolars...

 

SETMANA 1 del 27 de NOVEMBRE  al 01 de DESEMBRE

SETMANA 2 del 04 de DESEMBTE  al 09de DESEMBRE

Tu decides tu camino: Joan Pahisa at TEDxGracia